
12 вересня 2019 року в рамках святкування міжнародного дня туризму і міжнародного дня фізичної культури та спорту відбувся день факультету харчових технологій та сфери обслуговування.
Протягом декількох днів молодь ретельно готувалася до свята. Вони малювали плакати, вигадували девізи для своїх команд, готували смачні страви.
Відбулись і творчі конкурси, і змагання, і презентація українських смаколиків, приготованих удома. Першокурсники та нові студенти не приховують захвату, оскільки в такому заході вони брали участь вперше.
Конкурс на кращу кашу та страви української кухні проводили студенти різних курсів та спеціальностей. Гості заходу та журі, що складалося з провідних викладачів факультету, оцінювали презентацію та смак страв. Гостям пропонували не лише наїдки, а й напої власного виробництва.