1.Чепурда Лариса Михайлівна
Доктор економічних наук, професор Завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Почесний працівник туризму України
2.Чепурда Ганна Миколаївна
Доктор історичних наук, професор Головний редактор наукового журналу «Інновації та технології в сфері послуг і харчування»
Керівник музею “Черкащина туристична”
4. Шестель Олена Геннадіївна
Кандидат філологічних наук, доцент
Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

5. Старинець Олена Анатоліївна
Кандидат філологічних наук, доцент
Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Технічний редактор журналу «Інновації та технології в сфері послуг і харчування»

6. Івашина Лілія Леонідівна
Кандидат технічних наук, доцент
Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

7. Корнілова Наталія Вікторівна
Кандидат економічних наук, доцент Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Почесний працівник туризму України

8. Данилюк Алла Миколаївна
Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Заслужений працівник культури України

9. Куракін Олександр Борисович
Старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Керівник секції студентського наукового гуртка з ресторанних технологій «Технології виробництва продуктів харчування»

10. Бишовець Леся Григорівна
Старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Керівник секції «Інновації в організації ресторанної діяльності» студентського наукового гуртка з ресторанних технологій

11. Герман Ірина Валентинівна
Старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

12. НОВАК ЛАРИСА ЛЕОНІДІВНА
Кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Навчально-допоміжний персонал
13. Лялюк Мадлена Володимирівна
Завідувач лабораторіями кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
14. Гриценко Наталія Олександрівна
Провідний інженер кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
15. Лихолай Анастасія Євгеніївна
Старший лаборант кафедри туризму та готельно-ресторанної справи