Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету здійснює підготовку фахівців із галузі знань за спеціальністями 242 “Туризм і рекреація”, 241 “Готельно-ресторанна справа”, 203 “Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”,  181 “Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві)”.

Підготовка фахівців здійснюється за наступними освітніми рівнями та освітніми програмами:

Бакалавр

  • Освітня програма « Туризм і рекреація»
  • Кваліфікація: бакалавр з туризму
  • Термін навчання – 4 роки
  • Форма навчання: денна, скорочена, заочна
  • Освітня програма « Готельно-ресторанна справа»
  • Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи
  • Термін навчання – 4 роки
  • Форма навчання: денна, скорочена, заочна

  • Освітня програма «Харчові технології  (в ресторанному господарстві)»
  • Кваліфікація: бакалавр з харчових технологій
  • Термін навчання – 4 роки
  • Форма навчання: денна, скорочена, заочна

Магістр

  • Освітня програма: «Туризм і рекреація
  • Кваліфікація: магістр з туризму
  • Термін навчання – 1,5 роки
  • Форма навчання: денна, заочна
  • Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа
  • Кваліфікація: магістр з готельно-ресторанної справи
  • Термін навчання – 1,5 роки
  • Форма навчання: денна, заочна

Доктор філософії (PhD)

  • Освітня програма: «Туризм і рекреація»
  • Кваліфікація: доктор філософії з туризму
  • Термін навчання – 4 роки
  • Форма навчання: денна

Актуальна інформація для абітурієнтів: 

https://vstup.chdtu.edu.ua/