29 жовтня2019 року на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування, провели щорічний «Гарбуз-фест».
Цьогоріч на фестивалі відбулася справжня битва креативних образів, цікавий кулінарний конкурс, конкурс з найстрашнішого гарбузового карвінгу та конкурс на наймоторошнішу історію, у яких взяли активну участь студенти факультету.
У першому кулінарному конкурсі кожна група студентів презентувала страву «Найсмачніше гарбузове чарзілля». Основними критеріями оцінки страви були її презентація та, звичайно, смак. Ще одним тематичним змаганням стала демонстрація креативних костюмів. У професійному конкурсі з гарбузового карвінгу журі оцінювало, насамперед, майстерність, адже це невід’ємна частина фахового зростання майбутніх працівників готельно-ресторанної справи. Крім цього, учасники мали нагоду повправлятися у театральному мистецтві під час моторошних постановок «Найстрашнішої історії».Оцінювання також відбувалось у номінаціях «Чародійне оздоблення трапези» та «Найпʼянкіша трута».
Відтак, за підсумками неупередженого журі, у конкурсі «Найсмачніше гарбузове чарзілля» найкращими стали студенти групи ТБВ-74.
У конкурсі театралізованих постановок «Найстрашніша історія» І місце здобула група ГРС-92.
У запеклій боротьбі за титули «Найчарівніший чоловічий образ»та «Найчарівніший жіночий образ» перемогу здобули студент групи Т-63та, студентка групи ГРС-61.
У номінаціях «Чародійне оздоблення трапези» кращою стала група ГРС-82, «Найпʼянкіша трута» – група ГРС-72.
У конкурсі«Найстрашніший карвінг» здобула перемогу группа ГРС-61.
Найкращими на «Гарбуз-фест» за загальним враженням журі стали студенти груп: 1 місце – ГРС-72, 2 місце – ГРС-61, 3 місце – Т-71, 4 місце – ГРС-62 та 5 місце – Т-91