9 листопада 2021 року в рамках тематики дисциплін «Вступ до фаху», «Організація ресторанного господарства» та «Організація готельного господарства» до проведення занять долучився шеф-бариста мережі кав’ярень «Шо там?», випускник факультету харчових технологій і сфери обслуговування Віктор Гузенко.
Під час теоретичної частини стейкхолдер розповів студентам спеціальностей 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві)» про особливості вирощування кави та обробки кавового зерна, правила приготування базових кавових напоїв, специфіку організації роботи кав’ярень.
Практична частина зустрічі проходила на базі навчально-тренувальної лабораторії з ресторанного обслуговування кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та була присвячена закріпленню техніки приготування кавових напоїв та демонстрації особливостей лате-арту.
За результатами проведеного заняття Віктор Гузенко виділив кількох студентів, яким запропонував роботу у мережі кав’ярень «Шо там?», що планує розширятися.
