Проведення тренінгу «Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини»

23 листопада 2021 року завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ганна Чепурда та декан ФХТСО Лариса Чепурда взяли участь  у професійному тренінгу компанії Reikartz Hotel Group «Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини». На базі готельної мережі постійно проводяться тренінги для керівних кадрів індустрії, тренінги відомих шеф-кухарів та різноманітні проєкти у галузі.

Програма тренінгу базувалась на проблемних питаннях галузі, зокрема українського законодавства, НАССР, комплексних послуг на ринку конференц-сервісу в Україні, аналізу результатів обліку, «особистого бренду» та практичних кейсах з виходу із нестандартних ситуацій.

Також компанією Reikartz Hotel Group було представлено проєкт «Винний Гід України», який націлено на розвиток винної індустрії України з метою популяризації кращих виноробних господарств, ознайомлення з українськими сортами винограду, детального висвітлення процесу виноробства та класифікації вин. 

Нагадуємо, що з 2015 по 2017 роки компанія Reikartz Hotel Group та кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організовували спільний проєкт – проведення фестивалю «KAVAFEST» у м.Черкаси.