11 вересня 2024 року для студентів 3 курсу групи ТХ-23 спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету було проведено практичне заняття з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» на тему «Виробничо-торговельна структура закладів ресторанного господарства» на базі підприємства ресторанного господарства «Фабрика кави». Адміністратор закладу, Юлія ТРАЧУК, випускниця 2022 року, магістр з готельно-ресторанної справи, ознайомила здобувачів вищої освіти зі структурою підприємства, особливостями організації процесу виробництва та обслуговування. Було обговорено виклики, які постали перед закладами ресторанного бізнесу у воєнний час, проблеми з кадровим забезпеченням. Студенти ознайомилися зі складом виробничих та торговельних приміщень закладу. Заняття на виробництві є невід’ємною частиною навчального процесу здобувачів освіти.