Практичне заняття на базі підприємства ресторанного господарства «Кав’ярня»

25 вересня 2024 року у межах співпраці зі стейкхолдерами для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету було проведено практичне заняття на базі підприємства ресторанного господарства «Кав’ярня». Згідно з робочою програмою з дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачі ознайомилися з особливостями організації роботи закладів ресторанного господарства – від проєктування приміщень та літнього майданчика до розробки меню та придбання необхідного виробничого та торговельного обладнання. Директор закладу, Черненко Владислав, випускник кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ, поділився зі здобувачами власним досвідом ведення ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану.