28 жовтня 2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету для студентів спеціальностей 241 «Готельно-рестшгоранна справа» та 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) був проведений черговий майстер-клас із циклу «Європейський смак української кухні». Здобувачі під керівництвом шеф-кухаря ресторану «Shelest» Олександра Галасуна приготували страви з гарбуза: підкопчений овочевий салат з продуктів, підготовлених за су-від технологією; різотто з гарбуза та сиру пармезан; оладки з гарбуза; десерт з карамелізованого гарбуза під молочним соусом з халвою. Під час дегустації учасники майстер-класу оцінили смакові особливості кожної страви, оригінальність подавання та оформлення, відмітили важливість поєднання смаків у сприйнятті готової кулінарної продукції споживачем.