Практичне заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» на базі магазину-складу торгової марки KUMKAYA.

14 листопада 2024 року для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету було проведено практичне заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» на тему «Устаткування для перемішування, замішування та дозувально-формувальне устаткування» на базі магазину-складу відомої турецької торгової марки KUMKAYA. Здобувачі освіти ознайомилися з особливостями конструкції та принципом дії технологічних машин: для просіювання борошна; для замішування, формування, розкочування та збивання тіста; для нарізування хліба. Студенти оглянули також зразки теплового пекарського устаткування. На практиці було закріплено теоретичні знання, отримані під час проведення лекцій з навчальної дисципліни.