«Кава-Фест» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

19 листопада 2024 року у навчально-тренувальній лабораторії з ресторанного обслуговування кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету відбувся кулінарний фестиваль «Кава-Фест», в рамках якого відбувся конкурс «Кращий студент-бариста 2024», у якому взяли участь студенти спеціальностей 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології» ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві). Приготування авторських напоїв та капучино-арт оцінювали директор і шеф-бариста кафе «Shelest» Валерій ВАСИЛЕВСЬКИЙ, шеф-бариста мережі кав’ярень «Фабрика кави» Людмила СОКОЛЕНКО та бренд-бариста мережі кав’ярень «ШО ТУТ?» Владислав ПОЛІТОВ.
Члени журі відзначили високий рівень професіоналізму та підготовки конкурсантів. Призери отримали цінні подарунки. Переможниця, першокурсниця спеціальності 181 «Харчові технології» ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві) Анастасія КРАВЧЕНКО, отримала можливість проходження професійних курсів бариста на базі кав’ярень «ШО ТУТ?».