Виїзне практичне заняття з дисципліни «Торговельно-технологічне устаткування закладів ресторанного господарства» на базі магазину-складу турецької торгової марки KUMKAYA

21 листопада 2024 року для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Торговельно-технологічне устаткування закладів ресторанного господарства». На базі магазину-складу турецької торгової марки KUMKAYA у межах теми «Устаткування для смаження та випікання» здобувачі освіти ознайомилися з широким асортиментом обладнанням нового покоління: ротаційними та подовими печами, розстійними шафами, пароконвектоматами, тунельними печами. Формат заняття дозволив студентам закріпити здобуті під час лекцій теоретичні знання, використовуючи реальне обладнання.