На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся кулінарний конкурс «Битва млинців»
На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся професійний кулінарний конкурс «Битва млинців», у якому взяли участь студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація» та 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології харчування (в ресторанному господарстві)».
Цей конкурс став чудовою можливістю для майбутніх фахівців продемонструвати свої кулінарні здібності, креативність та навички командної роботи. Учасники мали завдання приготувати млинці за класичними та авторськими рецептами, презентувати страву та довести її унікальність перед журі.
Оцінювали конкурсантів викладачі кафедри, а також запрошені гості університету , зокрема заступник декана з виховної роботи – Юрченко Сергій, представники студентського самоврядування – Голова Студентської ради Парначова Тетяна, голова студентської ради факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування Сагура Іван. Основними критеріями були смак, оригінальність подачі, техніка приготування та відповідність кулінарним стандартам.
Конкурс «Битва млинців» не лише створив святкову атмосферу, а й допоміг студентам здобути практичний досвід, удосконалити професійні навички та підготуватися до майбутньої кар’єри у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
Перші місця посіли групи ТХ-13 (Роли з млинців), обʼєднана група ГРС-12 та Т-11 (хрусткі млинці з лавандовим ганашем та кисло-солодким курдом) та обʼєднана група магістрів з «DUBAI PANCAKES»
Вітаємо всіх учасників та переможців конкурсу! Бажаємо нових кулінарних звершень та творчого натхнення!