Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Подорожі навчають більше, Ніж будь-що інше. Інколи один день, проведений в інших місцях, Дає більше, ніж десяток років життя вдома. / А. Франс /

  • Новини
  • Кафедра
    • Історія кафедри
    • Склад кафедри
    • Нормативні документи
      • Положення про кафедру
      • Стандарти вищої освіти
      • Накази ЧДТУ
        • Теми кваліфікаційних робіт
        • Практична підготовка
    • Підвищення кваліфікації
    • Матеріально-технічна база
    • Зовнішні зв’язки
      • План проведення занять з роботодавцями
      • План проведення лекційних занять з роботодавцями
      • Угоди про співпрацю та проходження практик з підприємствами
    • Асоціація випускників
    • Методичні семінари
  • Вступнику
    • Випускникам шкіл
    • Молодшим спеціалістам
    • Вступ до магістратури
  • Здобувачу вищої освіти
    • Графіки консультацій та захисту звітів з практики
    • Вибіркова складова ОПП
    • Розклад аудиторних занять
    • Досягнення здобувачів вищої освіти
    • Бакалаврський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Робочі програми
      • Практична підготовка
      • Атестації
      • Курсові роботи/проєкти
    • Магістерський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Практична підготовка
      • Робочі програми
      • Курсові роботи
      • Атестації
    • Дистанційне навчання
      • Посилання на СПДН (Moodle)
    • Академічна доброчесність
    • Неформальна освіта
    • Корисні покликання
      • Зв’язок з омбудсменом
    • Інформаційне забезпечення
  • Наукова діяльність
    • Наукові теми та проєкти
    • Наукові здобутки викладачів
    • Наукові здобутки здобувачів вищої освіти
    • Науковий журнал кафедри
    • Наукові семінари кафедри
    • Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: Проблеми розвитку та регулювання»
    • Монографії
    • Закордонні стажування викладачів кафедри
    • Академічна мобільність
      • Загальна інформація
      • Інструменти реалізації АМ
      • Участь в програмах АМ
        • Академічна мобільність здобувачів вищої освіти
    • Наукові гуртки
      • Положення про науковий гурток
      • План роботи гуртка
      • Звіт про діяльність гуртка
  • Акредитація освітніх програм
    • Громадське обговорення ОПП
      • Освітньо-професійні програми
    • Освітні програми та навчальні плани
    • Кадрове забезпечення
      • Бакалаврський освітній рівень
      • Магістерський освітній рівень
    • Моніторинг освітніх програм
  • Рецензії та відгуки стейкхолдерів
    • Рецензії на освітні програми
    • Відгуки роботодавців
  • Робота експертних груп НАЗЯВО
    • Відомості самооцінювання освітньої програми
    • Програма роботи експертної групи
    • Зустрічі з експертами
    • Звіт про результати акредитаційної експертизи
      • Експертний висновок галузевої експертної ради
  • Анкетування
    • Здобувачів вищої освіти
    • Роботодавців
    • Випускників
  • Сторінка пам’яті

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Подорожі навчають більше, Ніж будь-що інше. Інколи один день, проведений в інших місцях, Дає більше, ніж десяток років життя вдома. / А. Франс /

ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ CHERKASY STATE TECHNOLOGICAL UNIVERSITY
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business
Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування Faculty of Technologies, Construction and Rational Nature Management
  • Новини
  • Кафедра
    • Історія кафедри
    • Склад кафедри
    • Нормативні документи
      • Положення про кафедру
      • Стандарти вищої освіти
      • Накази ЧДТУ
        • Теми кваліфікаційних робіт
        • Практична підготовка
    • Підвищення кваліфікації
    • Матеріально-технічна база
    • Зовнішні зв’язки
      • План проведення занять з роботодавцями
      • План проведення лекційних занять з роботодавцями
      • Угоди про співпрацю та проходження практик з підприємствами
    • Асоціація випускників
    • Методичні семінари
  • Вступнику
    • Випускникам шкіл
    • Молодшим спеціалістам
    • Вступ до магістратури
  • Здобувачу вищої освіти
    • Графіки консультацій та захисту звітів з практики
    • Вибіркова складова ОПП
    • Розклад аудиторних занять
    • Досягнення здобувачів вищої освіти
    • Бакалаврський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Робочі програми
      • Практична підготовка
      • Атестації
      • Курсові роботи/проєкти
    • Магістерський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Практична підготовка
      • Робочі програми
      • Курсові роботи
      • Атестації
    • Дистанційне навчання
      • Посилання на СПДН (Moodle)
    • Академічна доброчесність
    • Неформальна освіта
    • Корисні покликання
      • Зв’язок з омбудсменом
    • Інформаційне забезпечення
  • Наукова діяльність
    • Наукові теми та проєкти
    • Наукові здобутки викладачів
    • Наукові здобутки здобувачів вищої освіти
    • Науковий журнал кафедри
    • Наукові семінари кафедри
    • Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: Проблеми розвитку та регулювання»
    • Монографії
    • Закордонні стажування викладачів кафедри
    • Академічна мобільність
      • Загальна інформація
      • Інструменти реалізації АМ
      • Участь в програмах АМ
        • Академічна мобільність здобувачів вищої освіти
    • Наукові гуртки
      • Положення про науковий гурток
      • План роботи гуртка
      • Звіт про діяльність гуртка
  • Акредитація освітніх програм
    • Громадське обговорення ОПП
      • Освітньо-професійні програми
    • Освітні програми та навчальні плани
    • Кадрове забезпечення
      • Бакалаврський освітній рівень
      • Магістерський освітній рівень
    • Моніторинг освітніх програм
  • Рецензії та відгуки стейкхолдерів
    • Рецензії на освітні програми
    • Відгуки роботодавців
  • Робота експертних груп НАЗЯВО
    • Відомості самооцінювання освітньої програми
    • Програма роботи експертної групи
    • Зустрічі з експертами
    • Звіт про результати акредитаційної експертизи
      • Експертний висновок галузевої експертної ради
  • Анкетування
    • Здобувачів вищої освіти
    • Роботодавців
    • Випускників
  • Сторінка пам’яті

Наукова тема

Реєстраційна картка наукової теми кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
  • (0472) 33-08-75
  • [email protected]
  • Пн-Пт: 8:00-17:00
  • 18005, м.Черкаси, бульвар Шевченка, 333, навчальний корпус №10, каб. 406

© ЧДТУ, 2025