Карантин – це час працювати, використовуючи нові технології.У вівторок, 21 березня 2020 року, на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного …
Робота на карантині: як нашим викладачам і студентам працюється з дому
Сьогодні з упевненістю зазначаємо, що працюємо ефективно, багато і результативно. Пари проходять регулярно за розкладом, заліки успішно складені, викладачі беруть …
Кафедра активно розвиває нові перспективні напрями подальшої роботи – спеціальність «Садівництво і виноградарство»
Все в природі росте і розвивається незалежно від несприятливих факторів. Незважаючи на зміну режиму роботи та перехід на дистанційну форму …
Засідання Вченої та Методичної ради факультету харчових технологій та сфери обслуговування проходять в режимі онлайн за допомогою платформи Cisco Webex
На порядку денному – звіт завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи про результати проведення міжнародної наукової конференції, обговорення напрямів профорієнтаційної роботи, …
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи провела онлайн зустріч з секретарем Комітета ВР з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи долучилась до онлайн зустрічі на платформі Zoom з Рома́новою Анною Анато́лієвною, секретарем Комітета ВР з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, к.е.н., депутатом Верховної …
Студенти кафедри працюють над складанням раціону здорового харчування під час карантину
У нелегкий для країни час, в умовах карантину та загрози поширення коронавірусної інфекції, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету …
Дні студентської науки в Черкаському державному технологічному університеті
Дні студентської науки (студентська науково-практична конференція) будуть проведені в період з 27 по 30 квітня 2020 року. Засідання секцій на …
Підсумки третього тижня роботи на карантині
За період з 30.03.2020 по 03.04.2020 року викладачами кафедри було виконано педагогічне навантаження в повному обсязі. Викладачі та студенти працювали …
19-20 березня 2020 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи провела онлайн ХІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»
В умовах карантину робота продовжується. Так, 19-20 березня 2020 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи провела онлайн ХІ Міжнародну науково-практичну …
Реорганізація навчального процесу на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи в умовах карантину
Відповідно до листа МОНУ №1/9-154 від 11.03.2020 в умовах карантину на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року …