На факультеті харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ засідання старостату проходять онлайн

Карантин – це час працювати, використовуючи нові технології.У вівторок, 21 березня 2020 року,  на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування  Черкаського державного технологічного …

Кафедра активно розвиває нові перспективні напрями подальшої роботи – спеціальність «Садівництво і виноградарство»

Все в природі росте і розвивається незалежно від несприятливих факторів. Незважаючи на зміну режиму роботи та перехід на дистанційну форму …

Засідання Вченої та Методичної ради факультету харчових технологій та сфери обслуговування проходять в режимі онлайн за допомогою платформи Cisco Webex

На порядку денному – звіт завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи про результати проведення міжнародної наукової конференції, обговорення напрямів профорієнтаційної роботи, …

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи провела онлайн зустріч з секретарем Комітета ВР з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи долучилась до онлайн зустрічі на платформі Zoom з Рома́новою Анною Анато́лієвною, секретарем Комітета ВР з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, к.е.н., депутатом Верховної …

Студенти кафедри працюють над складанням раціону здорового харчування під час карантину

У нелегкий для країни час, в умовах карантину та загрози поширення коронавірусної інфекції, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету …

19-20 березня 2020 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи провела онлайн ХІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»

 В умовах карантину робота продовжується. Так, 19-20 березня 2020 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи провела онлайн ХІ Міжнародну науково-практичну …