Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Подорожі навчають більше, Ніж будь-що інше. Інколи один день, проведений в інших місцях, Дає більше, ніж десяток років життя вдома. / А. Франс /

  • Новини
  • Кафедра
    • Історія кафедри
    • Склад кафедри
    • Нормативні документи
      • Положення про кафедру
      • Стандарти вищої освіти
      • Накази ЧДТУ
        • Теми кваліфікаційних робіт
        • Практична підготовка
    • Підвищення кваліфікації
    • Матеріально-технічна база
    • Зовнішні зв’язки
      • План проведення лекційних занять з роботодавцями
      • План проведення занять з роботодавцями
      • Угоди про співпрацю та проходження практик з підприємствами
    • Асоціація випускників
    • Методичні семінари
  • Вступнику
    • Випускникам шкіл
    • Молодшим спеціалістам
    • Вступ до магістратури
  • Здобувачу вищої освіти
    • Графіки консультацій та захисту звітів з практики
    • Вибіркова складова ОПП
    • Розклад аудиторних занять
    • Досягнення здобувачів вищої освіти
    • Бакалаврський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Робочі програми
      • Практична підготовка
      • Атестації
      • Курсові роботи/проєкти
    • Магістерський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Практична підготовка
      • Робочі програми
      • Курсові роботи
      • Атестації
    • Дистанційне навчання
      • Посилання на СПДН (Moodle)
    • Академічна доброчесність
    • Неформальна освіта
    • Корисні покликання
      • Зв’язок з омбудсменом
    • Інформаційне забезпечення
  • Наукова діяльність
    • Наукові теми та проєкти
    • Наукові здобутки викладачів
    • Наукові здобутки здобувачів вищої освіти
    • Науковий журнал кафедри
    • Наукові семінари кафедри
    • Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: Проблеми розвитку та регулювання»
    • Монографії
    • Закордонні стажування викладачів кафедри
    • Академічна мобільність
      • Загальна інформація
      • Інструменти реалізації АМ
      • Участь в програмах АМ
        • Академічна мобільність здобувачів вищої освіти
    • Наукові гуртки
      • Положення про науковий гурток
      • План роботи гуртка
      • Звіт про діяльність гуртка
  • Акредитація освітніх програм
    • Громадське обговорення ОПП
      • Освітньо-професійні програми
    • Освітні програми та навчальні плани
    • Кадрове забезпечення
      • Бакалаврський освітній рівень
      • Магістерський освітній рівень
    • Моніторинг освітніх програм
  • Рецензії та відгуки стейкхолдерів
    • Рецензії на освітні програми
    • Відгуки роботодавців
  • Робота експертних груп НАЗЯВО
    • Відомості самооцінювання освітньої програми
    • Програма роботи експертної групи
    • Зустрічі з експертами
    • Звіт про результати акредитаційної експертизи
      • Експертний висновок галузевої експертної ради
  • Анкетування
    • Здобувачів вищої освіти
    • Роботодавців
    • Випускників
  • Сторінка пам’яті

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Подорожі навчають більше, Ніж будь-що інше. Інколи один день, проведений в інших місцях, Дає більше, ніж десяток років життя вдома. / А. Франс /

ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ CHERKASY STATE TECHNOLOGICAL UNIVERSITY
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business
Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування Faculty of Technologies, Construction and Rational Nature Management
  • Новини
  • Кафедра
    • Історія кафедри
    • Склад кафедри
    • Нормативні документи
      • Положення про кафедру
      • Стандарти вищої освіти
      • Накази ЧДТУ
        • Теми кваліфікаційних робіт
        • Практична підготовка
    • Підвищення кваліфікації
    • Матеріально-технічна база
    • Зовнішні зв’язки
      • План проведення лекційних занять з роботодавцями
      • План проведення занять з роботодавцями
      • Угоди про співпрацю та проходження практик з підприємствами
    • Асоціація випускників
    • Методичні семінари
  • Вступнику
    • Випускникам шкіл
    • Молодшим спеціалістам
    • Вступ до магістратури
  • Здобувачу вищої освіти
    • Графіки консультацій та захисту звітів з практики
    • Вибіркова складова ОПП
    • Розклад аудиторних занять
    • Досягнення здобувачів вищої освіти
    • Бакалаврський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Робочі програми
      • Практична підготовка
      • Атестації
      • Курсові роботи/проєкти
    • Магістерський освітній рівень
      • Силабуси освітніх компонент
      • Практична підготовка
      • Робочі програми
      • Курсові роботи
      • Атестації
    • Дистанційне навчання
      • Посилання на СПДН (Moodle)
    • Академічна доброчесність
    • Неформальна освіта
    • Корисні покликання
      • Зв’язок з омбудсменом
    • Інформаційне забезпечення
  • Наукова діяльність
    • Наукові теми та проєкти
    • Наукові здобутки викладачів
    • Наукові здобутки здобувачів вищої освіти
    • Науковий журнал кафедри
    • Наукові семінари кафедри
    • Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: Проблеми розвитку та регулювання»
    • Монографії
    • Закордонні стажування викладачів кафедри
    • Академічна мобільність
      • Загальна інформація
      • Інструменти реалізації АМ
      • Участь в програмах АМ
        • Академічна мобільність здобувачів вищої освіти
    • Наукові гуртки
      • Положення про науковий гурток
      • План роботи гуртка
      • Звіт про діяльність гуртка
  • Акредитація освітніх програм
    • Громадське обговорення ОПП
      • Освітньо-професійні програми
    • Освітні програми та навчальні плани
    • Кадрове забезпечення
      • Бакалаврський освітній рівень
      • Магістерський освітній рівень
    • Моніторинг освітніх програм
  • Рецензії та відгуки стейкхолдерів
    • Рецензії на освітні програми
    • Відгуки роботодавців
  • Робота експертних груп НАЗЯВО
    • Відомості самооцінювання освітньої програми
    • Програма роботи експертної групи
    • Зустрічі з експертами
    • Звіт про результати акредитаційної експертизи
      • Експертний висновок галузевої експертної ради
  • Анкетування
    • Здобувачів вищої освіти
    • Роботодавців
    • Випускників
  • Сторінка пам’яті

Анкетування студентів

1. АНКЕТА ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТУРИЗМ» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
2.АНКЕТА ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТУРИЗМ» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
3. АНКЕТА ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
4. АНКЕТА ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
5. АНКЕТА ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ» СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ (В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ), ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Результати анкетування

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Результати опитування

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ (В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ) ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Результати опитування

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТУРИЗМ» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Результати анкетування

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ОП «ТУРИЗМ» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Результати анкетування

ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
  • (0472) 33-08-75
  • [email protected]
  • Пн-Пт: 8:00-17:00
  • 18005, м.Черкаси, бульвар Шевченка, 333, навчальний корпус №10, каб. 406

© ЧДТУ, 2025