Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету здійснює підготовку фахівців із галузі знань за спеціальністями 242 “Туризм і рекреація”, 241 “Готельно-ресторанна справа”, 181 “Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві)”.
Підготовка фахівців здійснюється за наступними освітніми рівнями та освітніми програмами:
Бакалавр
- Освітня програма « Туризм і рекреація»
- Кваліфікація: бакалавр з туризму
- Термін навчання – 4 роки
- Форма навчання: денна, скорочена, заочна
- Освітня програма « Готельно-ресторанна справа»
- Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи
- Термін навчання – 4 роки
- Форма навчання: денна, скорочена, заочна
- Освітня програма «Харчові технології (в ресторанному господарстві)»
- Кваліфікація: бакалавр з харчових технологій
- Термін навчання – 4 роки
- Форма навчання: денна, скорочена, заочна
Магістр
- Освітня програма: «Туризм і рекреація”
- Кваліфікація: магістр з туризму
- Термін навчання – 1,5 роки
- Форма навчання: денна, заочна
- Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа”
- Кваліфікація: магістр з готельно-ресторанної справи
- Термін навчання – 1,5 роки
- Форма навчання: денна, заочна
Доктор філософії (PhD)
- Освітня програма: «Туризм і рекреація»
- Кваліфікація: доктор філософії з туризму
- Термін навчання – 4 роки
- Форма навчання: денна