Студенти спеціальностей 241 “Готельно-ресторанна справа”, 242 “Туризм і рекреація” та 181 “Харчові технології” (освітня програма “Технології харчування (в ресторанному господарстві)”) здобувають унікальний професійний досвід під час міжнародних професійних стажувань у Німеччині.
Провідні готелі та ресторанні комплекси Німеччини стали платформою для практичного навчання, де наші студенти вдосконалюють знання іноземних мов, опановують сучасні стандарти європейського сервісу, вивчають принципи ефективного управління у готельно-ресторанному бізнесі, удосконалюють навички організації кулінарних процесів і приготування страв, розвивають знання в сфері туризму та рекреації.
Міжнародні стажування в Німеччині — це не лише можливість працювати у високопрофесійному середовищі, а й шанс зануритися в культуру європейського гостинного бізнесу, вивчити його особливості та перейняти найкращі практики.
Наші студенти демонструють практичні навички роботи, здобувають нові знання та знайомляться з інноваційними підходами у сфері готельно-ресторанної справи. Це важливий крок у формуванні конкурентоспроможних фахівців, які зможуть впроваджувати європейські стандарти у своїй професійній діяльності.