Майстер-клас від кухарів ресторану «Чорноморка»

29.05.2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної Черкаського державного технологічного університету для здобувачів освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» було проведено майстер-клас від кухарів ресторану «Чорноморка».

Здобувачі 2 курсу, що навчаються за цією освітньою программою, Павленко Сергій, Нінім’ягін Давид та Павленко Владислав, які працюють в цьому ресторані після занять, поділилися зі студентами досвідом приготування устриць «Святий Патрик», тар-тару з тунця та авокадо, а також пасти з морепродуктами.

Під час майстер-класу було обговорено значення страв з риби та гідробіонтів для харчування людини, визначено особливості підготовки рибних продуктів до кулінарної обробки.

Такі види занять є важливою складовою освітнього процесу.