23 жовтня 2024 року у межах співпраці зі стейкхолдерами для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету було проведено практичне заняття з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» на тему «Організація роботи заготівельних цехів» на базі м’ясного цеху магазину «М’ясорубка». Здобувачі освіти ознайомилися з правилами приймання та зберігання м’ясної сировини та особливостями процесу виготовлення м’ясних напівфабрикатів. Студентам продемонстрували різноманітний інвентар та устаткування цеху, визначили його призначення та конструктивні особливості. Заняття на виробництві є невід’ємною частиною навчального процесу здобувачів освіти.