15 листопада 2024 року для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету було проведено практичне заняття з дисципліни «Еногастрономія» на тему «Особливості поєднання страв з вином» на базі винного магазину «OKWINE». Здобувачі освіти ознайомилися із представленим на полицях магазину асортиментом вин вітчизняного та закордонного виробництва, визначили торговельні марки, відмітили основних виробників цієї продукції. Особливу увагу було звернено на оригінальну споживчу тару та оформлення етикеток вин. Студенти проаналізували асортимент сирів та м’ясних делікатесів, визначили оригінальні еногастрономічні пари. Такі заняття є цікавими та пізнавальними і важливими у навчальному процесі.