4 квітня 2025 року, відбулося практичне заняття на підприємстві ресторанного господарства «Клара Захарівна», яке провів керуючий мережею Антон ПОБІТКОВ, випускник і стейкголдер кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету. Під час заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відпрацювали процеси підготовки сировини, замішування дріжджового тіста, розподілу його на заготовки, округлення, формування здобних борошняних виробів та випікання. Окрему увагу було приділено технології приготуванню піци. Студенти здобули практичні навички роботи із дріжджовим тістом і тепловим обладнанням. Дякуємо нашому стейкголдеру за надану можливість проведення занять на виробництві, що є важливою складовою освітнього процесу.