22 жовтня 2021 року студенти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» провели заняття в популярному українському ресторані міста – корчмі «Тарас Бульба». Студенти ознайомилися зі структурою торгівельних приміщень закладу, побували в п’яти залах, кожен з яких має неповторний інтер’єр, витриманий в національному стилі.
У морській залі корчми адміністратор закладу продемонструвала здобувачам освіти зразки посуду та столових приборів, розказала правила подавання різних груп страв, акцентувала увагу на особливостях матеріально-технічного забезпечення ресторану.
Мета проведення практичного заняття на виробництві – закріпити на практиці здобуті на лекціях теоретичні знання з дисципліни «Організація ресторанного господарства».
