Практичне заняття з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» на тему «Виробничо-торговельна структура закладів ресторанного господарства» на базі підприємства ресторанного господарства «Фабрика кави».

11 вересня 2024 року для студентів 3 курсу групи ТХ-23 спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) …

Святкування Міжнародного дня туризму на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ!

05 вересня 2024 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету відбулося святкування Міжнародного дня туризму, у якому взяли участь всі здобувачі та …

Смаколики для ЗСУ!

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОП Технології харчування в ресторанному господарстві) та 241 “Готельно-ресторанна справа” (ОП Готельно-ресторанна справа) кафедри туризму …

Методичний семінар на тему “Методичні аспекти впровадження елементів дуальної освіти для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 “Сфера обслуговування”

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету відбувся методичний семінар на тему “Методичні аспекти впровадження елементів дуальної …

Науковий семінар на тему “Особливості підготовки до публікації статей за науковою темою кафедри у виданнях, що входять до наукометричних баз Scopus, Web of Science”

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету відбувся науковий семінар на тему “Особливості підготовки до публікації статей …

Майстер-клас від кухарів ресторану «Чорноморка»

29.05.2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної Черкаського державного технологічного університету для здобувачів освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» …

День вишиванки

16.05.2024 викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету традиційно долучилися до святкування  Дня вишиванки. Цей …