Представлення книги “100 особистостей Черкащини” в межах XV Ювілейної науково-практичної конференції “Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання”

24.04.24 відбулася XV Ювілейна науково-практична конференція “Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання”, яка зібрала провідних експертів у цій галузі для апробації наукових досліджень. Особливою подією стало представлення книги “100 особистостей Черкащини”, упорядкованої викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи до 70-річчя Черкаської області. Це видання розкриває біографію та досягнення 100 видатних особистостей, які внесли непересічний внесок у розвиток регіону.
Книга стала не лише джерелом інформації про відомих місцевих особистостей, а й засобом популяризації культурного та історичного надбання регіону серед широкої аудиторії. Її внесок у формування сучасної культури та туризму в персоналіях полягає у розкритті багатогранності Черкащини як місця з багатою спадщиною, привертаючи увагу до її унікальності та значення для розвитку туризму.