Практичне заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства»

Під час проведення практичного заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» на тему «Устаткування для перемішування, замішування та дозувально-формувальне устаткування» 30 вересня 2022 року студенти групи ГРС-22 спеціальності «Готельно-ресторанна справа». ознайомилися з хлібопекарським та кондитерським обладнанням нового покоління відомої турецької торгової марки KUMKAYA. Здобувачі освіти опанували особливості конструкції та принципи дії машин для просіювання борошна, тістомісильної, тістоформувальної, тісторозкочувальної та збивальної. Знайомство зі зразками обладнання допомогло студентам закріпити здобуті під час лекцій теоретичні знання.