Заняття з дисциплін «Організація ресторанного господарства» та «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».

6 жовтня 2022 року для студентів групи ГРС-22 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на базі ресторану «FABRICA NOIRE» були проведені заняття з дисциплін «Організація ресторанного господарства» та «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».

Директорка закладу представила студентам концепцію ресторану, провела екскурсію торговельними залами, ознайомила з матеріально-технічною базою, окреслили вимоги до обслуговуючого персоналу.

Су-шеф ознайомив здобувачів освіти зі структурою виробництва, продемонстрував різні види устаткування – механічного, теплового, холодильного. Сомельє розкрив секрети своєї роботи, представив винну карту ресторану. Бармен ресторану розповів про обладнання бару та призначення різних видів скляного посуду. Заняття на виробництві є для студентів важливою частиною навчального процесу.