Студенти ознайомилися з експозиціями обласного краєзнавчого музею в м. Черкаси.

Цими днями студенти, які здобувають вищу освіту за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування ЧДТУ, ознайомилися з експозиціями обласного краєзнавчого музею в м. Черкаси.

В заході взяли участь ЗВО 1 курсу (спеціальності «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа») та 3 курсу (спеціальність «Туризм»).

Під час заходу присутні отримали цікаву інформацію про основні завдання та напрямки діяльності музею, організацію тематичних виставок і мали можливість не тільки побачити, але й зафіксувати на фото та відео ті експозиції, які їм найбільше припали до душі та зацікавили.

Найбільшу цікавість викликала експозиція, присвячена героїчному подвигу «АЗОВУ», природознавчій та краєзнавчій спадщині Черкащини.

За результатами екскурсії студенти, які є членами наукового студентського гуртка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, працюють над оформленням наукового звіту. Для студентів 3 курсу цей захід є прикладним під час підготовки до практичних занять та написання наукових тез відповідно до тематики дисципліни «Організація ділового туризму та виставкової діяльності».