Студенти спеціальностей 241 “Готельно-ресторанна справа”, 242 “Туризм і рекреація” та 181 “Харчові технології” (освітня програма “Технології харчування (в ресторанному господарстві)”) …
Семінар на тему: “Культура академічної доброчесності”
14 травня 2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету для здобувачів, що навчаються за освітніми …
Гостьова лекція фуд-сомельє
29.04.2024 року для здобувачів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» Черкаського …
Нагородження переможців за результатами проведення Днів студентської науки.
29.04.2024 року за результатами проведення Днів студентської науки у Черкаському державному технологічному університеті відбулося нагородження переможців секційних засідань. Почесними грамотами …
Представлення книги “100 особистостей Черкащини” в межах XV Ювілейної науково-практичної конференції “Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання”
24.04.24 відбулася XV Ювілейна науково-практична конференція “Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання”, яка зібрала провідних експертів …
Дні студентської науки 2024!
23.04.2024 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету відбулися Дні студентської науки. Проведено роботу за 7 основними секціями, які відображають …
Практичне заняття на підприємстві
19.04.2024 р. відбулося практичне заняття на черкаських підприємствах ресторанного господарства “Shelest”, “Crispy Place”, “Street Pizza” для здобувачів другого (магістерського) рівня …
Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки iffip
19 квітня 2024 року з викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки iffip. Під …
Заняття на виробництві
17 квітня 2024 року у межах співпраці зі стейкхолдерами для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та …
Участь у підсумковій науково-практичній відеоконференції ІІ етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
11 квітня 2024 року студентка 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології харчування (в ресторанному господарстві) кафедри туризму та …